Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 126, Level: 1
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    maribor slovenia
    Posts
    3
    Points
    126
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Mede8er switch off?

    I have philips 47pfl6007k/12 and mede8er MED1000X3D conected via HDMI channel. When I switch of TV via original remote control the mede8er is switched of too! I want to leave mede8er switched on when switch of TV cause I have torrent client installed on mede8er. Anybody have a idea how to do this? (p.: sorry about my english).

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 86,317, Level: 91
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 1,133
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengels Philips Blog
    Posts
    7,116
    Points
    86,317
    Level
    91
    Thanks
    208
    Thanked 361 Times in 316 Posts
    Rep Power
    15
    Hi,

    try to disable HDMI-CEC on your Mede8er.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 126, Level: 1
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    maribor slovenia
    Posts
    3
    Points
    126
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    there is no problem with Mede8er - its working OK with previus TV.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 86,317, Level: 91
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 1,133
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengels Philips Blog
    Posts
    7,116
    Points
    86,317
    Level
    91
    Thanks
    208
    Thanked 361 Times in 316 Posts
    Rep Power
    15
    Hi,

    your previous TV didn't seem to have HDMI-CEC (Easylink) = control all devices with one remote control. But your new TV does have this function. So you have two possibilites:
    - disable HDMI-CEC on your mede8er
    - disable HDMI-CEC on your TV

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. 46pfl8606 switch Off bug
    By Chris.8606 in forum TV: Software 2015 models and older
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2012, 12:11 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-05-2012, 08:30 AM
  3. digital switch over
    By Leeeb in forum TV Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2012, 01:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •