Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 131, Level: 1
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    country
    Posts
    5
    Points
    131
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    40 PFL4707 HDMI issue

    howdy to all. I have an issue with the HDMI conected to a seperate dvr Dish reciever. In order to get the signal to come in on HDMI 2 I have to switch to TV mode then to channel 3 then mode to HDMI 2 then to sat. How can I just get it to come in on HDMI 2 without all this fiddling around. Maybe this tv is smarter than me. lol .Thanks Tim

  2. #2
    Moderator
    Points: 1,345, Level: 9
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafe's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    86
    Points
    1,345
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Tim,

    Sorry to see you're having problems with your television

    Can you confirm whether or not you have added the receiver as a device onto the home screen at all?

    If you haven't, I can get you the relevant pages in the user manual

    Rafe

    Quote Originally Posted by timok1 View Post
    howdy to all. I have an issue with the HDMI conected to a seperate dvr Dish reciever. In order to get the signal to come in on HDMI 2 I have to switch to TV mode then to channel 3 then mode to HDMI 2 then to sat. How can I just get it to come in on HDMI 2 without all this fiddling around. Maybe this tv is smarter than me. lol .Thanks Tim
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 131, Level: 1
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    country
    Posts
    5
    Points
    131
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I think your refering to page 4 Using you tv All that does is toggle through the inputs. If the coax isn't connected to the antennia then channel 3 does not come in there for no signal to tv from dish box- seems that tv needs to see ant channel 3 to see hdmi2. Is it normal for power light to blink 9 times before screen comes on black with hdmi2 in upper right hand corner that never goes away till you toggle to tv channel 3? I'm beginning to dislike this worderful new tv technology. thanks the help tim

  4. #4
    New Member
    Points: 131, Level: 1
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    country
    Posts
    5
    Points
    131
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The only thing I see in manual is for quicklink but that seems to be for Philips equip only. Only home I see refered to is home or retail .Mines set to home. Software installed is TVNB010_00_PF_XX91_BA Do I need to update set Thanks for helping TIM

  5. #5
    New Member
    Points: 131, Level: 1
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    country
    Posts
    5
    Points
    131
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I just did a search for adding devices to home page and it refers to home button on remote . Mine has no home button or any screen to add devices. May i just need to connect it with componate cables and forget this hdmi. It seems to be alot of trouble and agrivation. Thanks for the help Tim

Similar Topics

  1. HDMI Issue with 42PFL4755
    By sujan.ghosh in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2012, 10:05 AM
  2. BDP2800 HDMI audio issue
    By reesje in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2012, 09:50 PM
  3. Philips BDP3000 blu-ray hdmi issue
    By honeymonster in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2012, 02:02 PM
  4. pc hdmi connection issue
    By laziffer in forum TV: Connectivity
    Replies: 7
    Last Post: 02-25-2012, 12:27 PM
  5. PS3 connection issue to 42PFL 3606H/58 with HDMI
    By lazard in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2011, 09:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •