Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Question Remove a device from the home menu

    Hi,

    my problem is:
    1.) I remove a "Player" from the home menu by options and remove.
    2.) everything ok - the player no longer apears in the home menu
    3.) Bring the TV in stand by
    4.) wait for some time (at least a few minutes)
    5.) start the TV and switch to the home
    6.) And the "Player" is back in the home menu.

    So I'm not able to remove this device form the home menu.

    Does anybody have such a problem too?
    Does anybody have a idee what to do to remove the device?

    PS: The Answer of the philips hotline was: "That could not happen and thy dont know what to do."

    thx
    bta

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,193, Level: 69
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 957
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,960
    Points
    50,193
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    if your player has easylink or HDMI-CEC than this behaviour is a feature...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    if your player has easylink or HDMI-CEC than this behaviour is a feature...

    Toengel@Alex
    Hi,

    yepp it's a HDMI-CEC Device - so it's a feature - hmm.
    What a pity that i've not got this simple answer form the support line.

    thx for your answer
    bta

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Toengel seems to be better than the Philips support Service Team

    ;-)

    regards

  5. #5
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Well, users seem to know better the TVs than Philips... What is sad is not that their support cannot solve customer problems, but that their design team seems cut-off from the user needs. It is like they design a philips TV, and then they go and buy a tv from another brand for themselves...
    I don't know how else the poor usability of TVs can be justified... Lots of features on paper, none working in reality...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 50,193, Level: 69
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 957
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,960
    Points
    50,193
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    @bta

    if you don't use Easylink/HDMI-CEC just deactivate it on your player...

    Toengel@Alex

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,098, Level: 12
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    71
    Points
    2,098
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Have to agree with user "bta". Device detection is poor and random. With my set up (46PFL9705/BDP8000/YSP4100) there are often two BD players listed in the menu. After removing one of them it's only a matter of time before it pops up again.
    Last edited by Paladium; 02-20-2011 at 11:00 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •