Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 3,220, Level: 16
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 230
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    40
    Points
    3,220
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Here in Finland:

    8404H/12 (2009 model) - Not working anymore since 02-15-2011
    9704H/12 (2009 model) - Not working anymore since 02-15-2011
    7605H/12 (2010 model) - Not working anymore since 02-15-2011

    All of these loads the Net TV when "EPG" button is pressed.

    And btw, IP-EPG is default ON in 2010 models.
    The IP-EPG is a good improvement but gives really bad taste if it doesn't work.

  2. #32
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 175 Times in 156 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    the IP-EPG is only a Net TV application. So if the application has a problem, the main page of Net TV is loaded.

    Toengel@ALex

  3. #33
    New Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry IP EPG not available in France EITHER !

    In France: 8404H from 2009 not working either.

    Costumer support told me that it not Philips's fault... it is due to the provider of the IP-EPG who is not braodcasting the information anymore.

    This is obviously not true because the internet address of the IP EPG is on a philips server (epg1.philips)

    It would be nice to get an official answer from the Philips moderator concerning this issue that seems to be affecting all of the countries where this service in normally available !

  4. #34
    New Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry

    Please fix this problem ASAP. We (in France too) can't receive EPG data anymore. This is part of Philips services, at least provide some information about the reason, a resolution date, and so on.

  5. #35
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    For me in germany, receiving with DVB-C and using KabelBW internet connection, it worked without problems the last days. Maybe this helps to find the root cause.

    42PFL7695K/02 firmware: 0.140.29.0
    Last edited by smart; 02-22-2011 at 07:37 PM. Reason: Added TV info

  6. #36
    New Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is there anybody here able to explain what's happening and what is going to be done to solve this (annoying!) issue ?

    Thanks for any help

  7. #37
    Moderator
    Points: 79,135, Level: 87
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 1,015
    Overall activity: 44.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    814
    Points
    79,135
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ahasver View Post
    I did already ask in this thread, but it seems my problem is different to the OnBraNet user.

    I own a 32PFL8404H where automatic display of now/next is still working, it means production date before June 2009. I receive about 100 free unencrypted channels and a lot more pay tv channels, I purchased only a few. So a working EPG list is urgently needed.

    Until begin of December 2010 the IP-EPG "powered by tvtv" did work. Not perfect and not for all channels, but it gave me much benefit over EPG from the DVB-C-Channels, where the number of preferred channels is limited to 30, 40 or 50 (?) and is only filled with data if I had tuned to the channels manually before. Since December (shortly after switching to new NetTV Portal by Philips) the IP-EPG it doesn't work any more. I get only the response "IP-EPG has encountered an error (500)" but no more IP-EPG.


    I did call Philips support several times and got different answers from "problem is known and will be fixed" over "temporary technical problem" to "tvtv has to fix it". One asked all details of connected device, MAC and so on and promised me Call back by a technician - that didn't happen until now. Even no answer by Mail (beside automatic reply by website).
    In Between I did see, EPG is still working in shops and read it would work with other users, also customers of my cable provider (but using newer devices).
    Clearing Internet cache didn't help. I had to register again with Club Philips and to accept the conditions of tvtv and after that the error occurs again...
    I changed firmware back from 26.78.0 to 26.76.0 that was working until November - it didn't help.

    So what could be the matter?

    Anyone similar experiences in long time use and donít working any more?
    Is tvtv limiting the free use of the guide maybe only for one year like it does using their service via website, linux pvr or other devices?
    Is the problem limited to older 2009 devices?
    Problems with IP-EPG on 2009 models were recognized and repaired.
    Please confirm.
    Forum Mod

  8. #38
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    383
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Problems with IP-EPG on 2009 models were recognized and repaired.
    Please confirm.
    I have an 8000-series tv, no IP EPG from tvtv. Ik concerns 2010 models too

  9. #39
    New Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, it's now working (but deadly slow) again.
    Anyway, can Philips inform customers (here in the forum) when a problem is recognized, and give a repair estimation date ?
    This kind of communication is far better than ... hum... nothing. Such high level tv sets deserve this kind of attention, don't they ?

  10. #40
    Silver Member
    Points: 2,112, Level: 12
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    85
    Points
    2,112
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Problems with IP-EPG on 2009 models were recognized and repaired.
    Please confirm.
    Sorry, I cannot confirm. Currently I get Error 500 again like all the time the error occurs.
    Last week, may be about Thuersday night, there was a change, after pressing the EPG-Guide key. The tv was loading and loading or waiting with black screen and only the little loading animation. I left him try to load a IP-EPG-List over night, but next morning he seems to still loading (teletext/security info did show me epg1.philips.nl/default.asp or so) and showing the black screen woith loading animation... Next time I checked at Sunday and I got the well known Error 500.

    Clearing internet cache didn't help.

    Do I have to make a new channel search? That would take me my time - I couldn't try this bevor next weekend.

  11. #41
    Bronze Member
    Points: 3,220, Level: 16
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 230
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    40
    Points
    3,220
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Problems with IP-EPG on 2009 models were recognized and repaired.
    Please confirm.
    IP-EPG not working with my 2009 model (9704H).
    No errors.. just loads the "tv network" epg. Changing from the setting does nothing.
    Please look for a fix for this, thank you.
    Last edited by Xtreme; 02-28-2011 at 10:26 PM.

  12. #42
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Wink IP-EPG is back after have lost it over 2 months

    Hi everybody,

    I am realy happy to report that my IP-EPG will work after have lost it since the beginning of this year.
    yiipppppiiiihhhhhhh


    Dont know why now IP-EPG is running again and what have been done in background since I've had a lot of contact to philips concerning my IP-EPG issue.


    Now I'm able to participate on the IP-EPG discussion again:
    - the "met" in germany at the content pages is still there
    - the date at the main page is in german format; but at the content pages its still in english format
    - at the main page still all channels are displayed instead of the currently selecetd channel list (in may case favorites)

    Anyhow: I'm happy to have IP-EPG again and I made the comments to give a feedback, what can be improved.

    regards
    bta
    Last edited by bta; 03-12-2011 at 02:46 PM.

  13. #43
    Bronze Member
    Points: 3,220, Level: 16
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 230
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    40
    Points
    3,220
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bta View Post
    Hi everybody,

    I am realy happy to report that my IP-EPG will work after have lost it since the beginning of this year.
    yiipppppiiiihhhhhhh
    Hi bta,
    Good for you!

    I'm still sad, no EPG for me. I have done all I can and it doesn't start anymore in Finland.

  14. #44
    New Member
    Points: 1,457, Level: 10
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Points
    1,457
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi from italy my epg now work after tree month of "page is now not disponible" but why??

  15. #45
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Xtreme View Post
    Hi bta,
    Good for you!

    I'm still sad, no EPG for me. I have done all I can and it doesn't start anymore in Finland.
    Hi Xtreme,

    it seems that your problem has more to do with the 2009 model of the tv, while my problem (which is/was the problem of many 2010 model users) has more to do with the epg-server.

    But I keep my fingers crossed that your problem will be solved too.

    regards
    bta

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •