Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 117, Level: 1
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    7
    Points
    117
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    AD7000W - AirStudion Issue

    I recently bought an AD7000W. It all works well, and I can readily stream music to it from my iPhone 4S. However, I loaded the AirStudio app, and even standing right next to my router, with music streaming happily from iPhone to Ad7000W, the app gives me the message 'No Device Found'.
    Last edited by GhostOfClayton; 11-19-2012 at 08:31 PM.

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    So you stream and listen but there is no device being found...interesting

    Did you try to reload the app

  3. #3
    New Member
    Points: 117, Level: 1
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    7
    Points
    117
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    Did you try to reload the app
    On your advice, I did just that. Sadly, it's still reporting 'No device found'.

    On the iTunes reviews of this app, most negative comments report just this symptom, so I'm surprised Philips haven't bottomed it out.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    you can try press the refresh button in the apps and see if it helps...

    however... thing is airstudio apps is officially for AW1000, 2000, 3000, 5000 & 9000. not for other models...
    Last edited by kwinnie; 11-22-2012 at 08:13 AM.

  5. #5
    New Member
    Points: 117, Level: 1
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    UK
    Posts
    7
    Points
    117
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ah . . . I wasn't aware of that limitation. Thanks.

Similar Topics

  1. Ad7000w
    By tickhillyorks in forum Sound: News
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-2013, 03:47 PM
  2. ad7000w/10 flashing red lights
    By CJNEWBOLD in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 12-25-2012, 06:57 PM
  3. AD7000W/12 always needing to be restarted
    By tsolignani in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2012, 08:24 PM
  4. ad7000w Diasy Chain
    By corrigannick in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2012, 08:34 AM
  5. AD7000W Power Loss
    By Ponca in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2012, 08:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •