Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 125
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9

    Thumbs up Your experiences with FW v0.140.27.0 for 8000 and 9000 series (2010 models)

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative.... (e.g. the "black screens during zapping" problem is solved!).
    Last edited by Philips; 01-12-2011 at 09:43 AM. Reason: Changed text to bring more in line with the rest.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    @Philips

    can you confirm, that this fix is included in the 140.27 firmware?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Where are the release notes?

    I didn't notice any change. DVB-T EPG is still not working, and even all typos in menus are still there...

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    as Philips already said in another thread, it takes some days until the official release notes are available. As far as I know the following was fixed and improved respectively.

    - audio intermission was fixed
    - possible issues with cablecom were fixed
    - easylink improvements
    - image line issue on 9xx5 (when it is confirmed) - see above

    Toengel@Alex

  5. #5
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I see. All these feature requests, bugs reported by the users and translation errors are not considered at all...
    Only the absolutely minimal bugs (like the line & sound) are considered. What a disappointment...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I think the 140.27 is an interim release due to the major sound bug...

    Toengel@Alex

  7. #7
    New Member
    Points: 1,443, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,443
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    i updated last night from 140.25 to 140.27 and now i have many bugs. till then everything worked fine.

    first of all a short description of my connections on my 40pfl8605k/02:

    hdmi1 - playstation3 (with hdmi 1.4 cable, audio with optical cable to av-receiver)
    hdmi2 - sky hd-receiver (with hdmi 1.3 cable)
    hdmi3 - notebook (with hdmi 1.3 cable)
    digital audio out - to av-receiver (because my av-receiver has no hdmi input)
    ethernet - connection to router

    when i power on the tv everything is ok.
    when i chance from hdmi2 (picture and sound is working) to hdmi1 or hdmi3 and change back to hdmi2 there's no sound anymore.
    when i change from hdmi3 to hdmi1 or hdmi2 and change back to hdmi3 i get the message "no supported video-format"

    the tv lost the network-connection several times .. net-tv or browse computer is working and in the next second there's no connection anymore.

    the only way for me at the moment to fix this bugs is power off and power on .. but that is no solution.

    as i said before .. with the firmware 140.25 everything worked fine but since i updated to 140.27 last night there are problems over problems.

    is there any possibility to change back to 140.25?

    thx
    Aqua
    Last edited by Aqua; 01-06-2011 at 12:41 PM.

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    you can try to load tv defaults and set up the tv again (channel settings will be lost, I think). Also you can try to disconnect all devices, boot your tv 1 or 2 times and plug in each device sequentially.

    Toengel@Alex

  9. #9
    New Member
    Points: 1,443, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,443
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ok thanks .. i try it.
    also delete all devices from the menu?

    Aqua

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    yes - delete all, disconnect all, shut down tv. Maybe switch the tv also hard off. And then start all over again. But not all devices at the same time...

    Toengel@Alex

  11. #11
    New Member
    Points: 1,443, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,443
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    all done .. nothing helped :-(

    Aqua

  12. #12
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    call your local Philips service...

    Toengel@Alex

  13. #13
    New Member
    Points: 1,443, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,443
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    i think this would be the best.
    thx for your help.

    Aqua

  14. #14
    New Member
    Points: 1,442, Level: 10
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,442
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Still have the audio intermission on my 9705.
    Tested: Satelite receiver via HDMI1, Wii via YPrPb.
    Cheers, hvb

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Im using 32PFL5605H/05 and installed 140.27 to get rid of the intermittent sounds problems, but the problem is back again :-(
    Think its time to bring it back to shop !

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •