Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 125
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    I've tried even the following strategy:

    the TV PFL8605M/08 has got the HDMI1 ARC that is 1.4.

    In order to avoid problems, as the soundbar manual says, I've connected the COAXIAL cable from the soundbar to the TV.

    The HDMI ARC cable can be used ONLY if the TV and the sound bar are both 1.4 HDMI (the HTS5120/12 has got a HDMI OUT only 1.3)

    The problem is still there: the intermittent sound lost is always there!

    :-(((((((
    Last edited by Nettle; 01-07-2011 at 08:02 PM.

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 2,443, Level: 13
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Points
    2,443
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Since the latest firmware i lost many times the sound of the tv (140-27). I've a 9705 tv.

    Before the update I had no problem with the sound.
    Sound goes of for a few seconds and after the few seconds it comes back.

  3. #33
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Marco View Post
    Since the latest firmware i lost many times the sound of the tv (140-27). I've a 9705 tv.

    Before the update I had no problem with the sound.
    Sound goes of for a few seconds and after the few seconds it comes back.
    Are you using an external amplifier/Soundbar/home teather system with the TV?

    My 8605 works well if it's used alone, the intermittent sound lost happens with the soundbar activated (both HDMI or Coaxial connection). It happens with the 140.25 and with the 140.27.

    regards

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,485, Level: 10
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bratislava, Slovakia
    Posts
    14
    Points
    1,485
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,
    yes i have that sound issue too.i have cinema from week 48, but last week i have sometimes audio issue, 4-5 sec mute and then sound back. i tried the latest fw 140.27 (before i have 140.25)but issue are still there..so fw not work.. so where is that "fix"? in this fw not...

    hope in next fw?

  5. #35
    New Member
    Points: 1,442, Level: 10
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,442
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Nettle View Post
    Are you using an external amplifier/Soundbar/home teather system with the TV?

    My 8605 works well if it's used alone, the intermittent sound lost happens with the soundbar activated (both HDMI or Coaxial connection). It happens with the 140.25 and with the 140.27.

    regards
    My 9705 can do the sound failure without external apparatuses! ...
    I mean , :'( even.

  6. #36
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    In my case the sound interruption is related to the connection with the Soundbar (external amplifier).

    The TV alone works very well from this point of view.

    regards

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 2,443, Level: 13
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Points
    2,443
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm using it without an external home theatre system.
    This evening i did a full reboot of the tv, because the sound was like a computer modem.

    When i shutdown the tv en put is on again the sound was better.

  8. #38
    Bronze Member
    Points: 2,443, Level: 13
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Points
    2,443
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Can i go back to the .025 firmware?

  9. #39
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    I don't know,

    you could chat form 8 am to 8 pm directly with Philips in order to send your question and receive a feedback immediately.

    regards

  10. #40
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Dear PHilips,

    in my case (37PFL8605M/08), the installation of the latest firmware (vers. 140.27) is still not the solution!!!!

    The intermittent sound lost with an external device connected (via HDMI or Digital Audio OUT (S/Pdif) with the HTS5120 PHilips still remains !!!!!!!!!!!

    What does it mean?

    Please let me know.
    regards
    Last edited by Nettle; 01-10-2011 at 02:22 PM.

  11. #41
    Diamond Member
    Points: 50,582, Level: 69
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 568
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,985
    Points
    50,582
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Dear all,

    Software 140.27 for the 8000 and 9000 series (xxPFLxxx5) is now officially available.

    Release notes Q5551_0.140.27.0 (fixes for xxPFL8xx5 and xxPFL9xx5 series):
    • The TV is intermittently loosing sound on the DIGITAL AUDIO OUT (S/PDIF) connection.
    • Not all channels/services can be found during channel installation (only applicable to country Switzerland).
    • The TV is intermittently loosing sound when you connect an external device via HDMI.
    • Picture is distorted with vertical lines and micro-blocks while watching digital cable (DVB-C) channels (only applicable to country Finland).
    • Unable to view “France 24” service in Net TV (only applicable to Net TV models).

    Release notes Q5553_0.140.27.0 (fixes for 21:9 and xxPFL8xx5M and 9xx5M-Italy sets):
    • Same as above + the TV automatically exits the Multimedia Home Platform (MHP) application (only applicable to Italy).
    Hi,

    see quote...

    Toengel@Alex

  12. #42
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    see quote...

    Toengel@Alex
    Dear Toengel,

    i've installed the latest firmware version for my 8605M model (the Q5553_0.140.27.0) but the issue (intermittent sound lost via HDMI or SPDIF with an external device, a HTS5120 philips soundbar in my case) is still the same.

    regards

  13. #43
    Diamond Member
    Points: 50,582, Level: 69
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 568
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,985
    Points
    50,582
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    thats strange, since they adressed this issue...

    Toengel@Alex

  14. #44
    New Member
    Points: 1,442, Level: 10
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,442
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    And nothing about my Wii connected via YPrPb
    Judging from the users here, using the .27. FW, and still complaining about the same issues, i do get the feeling nobody from Philips is reading our input. I think they're ignoring us as hard as the problem itself . Feeling this way, i'm considering returning my set...

  15. #45
    Diamond Member
    Points: 50,582, Level: 69
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 568
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,985
    Points
    50,582
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    the problem is, that with an message such as "does not work" or "is still present" one can't fix the problem (from developers view). You need to reproduce the error in the development department...

    Toengel@Alex

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •