Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 85, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sundbyberg
    Posts
    2
    Points
    85
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Power on tv from app?

    I just bought a 47PFL6907T, connected it to my network and tested the MyRemote app on three different devices; ipad, iphone and an android phone. Most features seem to be working although a bit buggy however one thing that bothers me is that I cannot power on my tv from either of these devices. I tried connecting the tv to my lan both with wifi and with a cable but the results are the same. UPnP is enabled in the network and I have set a fixed IP address on the tv. The tv has firmware QF1EU-0.150.48.13 and I am using MyRemote 3.3.0.

    Is this working for anyone?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,974
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    when the TV is off/standby, the network is shut down. So - how should it work?

    However, you can try to switch on the "Fast Wakup". Maybe then the network is available in standby - then you should be able to control the TV...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 85, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sundbyberg
    Posts
    2
    Points
    85
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for your prompt reply, this quick start mode is sort of what I was looking for. However a feature available on many computers is wake-on-lan which is that the network card is active even when the computer is turned off. The computer can be powered on remotely over the network through a special network package being sent to the network card, for instance during the night to apply patches. I was kind of hoping for something like that here but I guess you can't have it all

  4. #4
    New Member
    Points: 630, Level: 6
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Moscow/Russia
    Posts
    1
    Points
    630
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I need WOL and WOW, too

    PS Where I can turn on fast wake up ?

Similar Topics

  1. will not power up
    By buttonhead in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2012, 01:21 PM
  2. MY HTS3371D will not power on
    By bjaylsu in forum Sound: Home Cinema Sound
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-2012, 12:34 AM
  3. No Power Up
    By mike2012 in forum TV: Other
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2012, 01:37 PM
  4. SA2VBE04K power on 1 of 100
    By strider1978 in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 8
    Last Post: 05-23-2012, 09:02 AM
  5. Power Problem!
    By hotrodt in forum TV: Other
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2011, 07:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •