Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    Diamond Member
    Points: 54,113, Level: 72
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 1,437
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,136
    Points
    54,113
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11

  2. #47
    New Member
    Points: 736, Level: 6
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second ClassNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Points
    736
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Sorry to say that the issue with distorted subs on National Geographic HD is back with this version... But this time only the first textline is distorted, always.

    (http://www.supportforum.philips.com/...6106#post36106)

  3. #48
    Bronze Member
    Points: 1,014, Level: 8
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Location
    Czech Republic
    Posts
    24
    Points
    1,014
    Level
    8
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    IP-EPG: outdated EPG. Can Philips support pay attention on this thread http://www.supportforum.philips.com/...view-and-date?

  4. #49
    New Member
    Points: 757, Level: 7
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    757
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Does anybody know if FW v0.14.101 for the 42PFL7676H is still available for download ? I'm still on version v0.14.099 and I want to upgrade but I don't want to upgrade directly to FW v0.14.104...

    Thanks, Robert.

  5. #50
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by rvbrvb View Post
    Does anybody know if FW v0.14.101 for the 42PFL7676H is still available for download ? I'm still on version v0.14.099 and I want to upgrade but I don't want to upgrade directly to FW v0.14.104...

    Thanks, Robert.
    Why do that? 14.101 is more crippled than 14.104.

  6. #51
    New Member
    Points: 757, Level: 7
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    757
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bluevoice View Post
    Why do that? 14.101 is more crippled than 14.104.
    Just being cautious... doing it one step at a time ;-)

  7. #52
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by rvbrvb View Post
    Just being cautious... doing it one step at a time ;-)
    14.101 introduced some problems that were not existent in 14.99. The latter 14.104 fixed those problems.

    14.101 is no longer available.

  8. The Following User Says Thank You to bluevoice For This Useful Post:

    rvbrvb (02-05-2013)

  9. #53
    New Member
    Points: 757, Level: 7
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    757
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bluevoice View Post
    14.101 introduced some problems that were not existent in 14.99. The latter 14.104 fixed those problems.

    14.101 is no longer available.
    Thanks for the info !

  10. #54
    Silver Member
    Points: 1,616, Level: 11
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 234
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    57
    Points
    1,616
    Level
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    Yesterday I was shortly before killing my 55PFL7606K02.

    I invented 5 People to watch two Blue-Ray Movies on my 3D TV. After the first Movie, The TV Startet Freaking out!

    Dosen't react to the remote properly. I had to pull the power cord.
    I didn't start, I had to pull it again... then it started, but didn't see my HTS and PS3 (Home Menu icon).
    It took me again nearly 40 minutes in front of my guest to get this TV work like expected. Simple playing a Blue-Ray with the TV and the sound over my HTS system. Is that already to much? Thats such a crappy device.

    Maybe i wanted to much from this TV but it simple cant be that this TV as "Head" of my Home Theater (HDMI ARC) makes such a BAD Job.

    I use all 4 HDMI Ports, with 5 devices connected.
    HTS,PC,PS3,Rasperry PI,HD Recorder. Has Anyone at Philips testet such a scenario?
    2 Devices dosent understand HDMI CEC -> PC and HD Recorder can that be the problem? If yes i cant change it! If they do something wrong on the CEC channel the tv should be able to handle that!
    Maybe it could help if i was able to Disable CEC for a Particular HDMI port??

    I just want a working (Reliable) TV!

  11. #55
    Bronze Member
    Points: 1,490, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Yaroslavl, Russia
    Posts
    35
    Points
    1,490
    Level
    10
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    TVs of 2011 still had many problems! When there will be a new firmware?

  12. The Following 3 Users Say Thank You to RomanSO For This Useful Post:

    doener (02-22-2013),SPFinder (03-16-2013),tijntje (04-24-2013)

  13. #56
    New Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My TV still turns itself off, and on again, multiple times per evening (Re: http://www.supportforum.philips.com/...f-and-on-again)

  14. #57
    Bronze Member
    Points: 1,490, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Yaroslavl, Russia
    Posts
    35
    Points
    1,490
    Level
    10
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Where is a new firmware?!

  15. #58
    New Member
    Points: 217, Level: 2
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    5
    Points
    217
    Level
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RomanSO View Post
    Where is a new firmware?!
    That's a very good question. I've had my TV (a 55PFL7606T/12) for a bit over a year now. It came with 0.14.96.0 pre-installed, after that I've upgraded to 97, 98, 99, 101 and 104, wishing that my problems would go away... but none of the problems I've been having have been fixed so far. Among these are:

    - The DLNA playback is pretty unstable (it just "hangs" every now and then and there's no way to fast-forward to go back to where you were, so it's really irritating). I even set up a static IP for the TV and my router, so it shouldn't be a DHCP lease issue or anything. My signal strength is perfect. I tried with a cable too, and it still happens so it's not a Wi-Fi issue.
    - EasyLink/CEC won't start up my Pioneer BCS-212 home theatre properly. Maybe 1 out of 5 times the sound starts to play OK after the devices boot up, otherwise it's just... mute. If you toggle between TV speakers / ext. amplifier a few times, it usually starts to work. But I'm not gonna explain that to my wife and kids.
    - Lots of crashes (making the TV reboot itself) after you finish doing "something", e.g. watch a video through DLNA, use Smart TV and EVEN AFTER WATCHING THE FULLHD DEMO VIDEO CLIP YOU CAN FIND UNDER SETUP... Geeesh!

    Philips in Finland won't offer me a refund, they say it's the retailers responsibility. And the retailer told me that they're not gonna give me a refund either, but I can send the TV to them and they will send it to Philips' service. But I know that's gonna be useless, as Philips already sent a technician at my home last summer, and he changed the logic board but it didn't help, because it's clearly the firmware -- not hardware -- that's causing these issues...

    I can only hope that a working firmware will come soon. But I've pretty much lost all hope... I know the Philips engineers are busy with 2013 models etc.

  16. #59
    Points: 10, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%

    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Points
    10
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    i bought Philips 47pfl7666t/12 about 1.5 years ago, but wasnt using it by myself. Now i have it at my home (had Sony 46ex700 LED with Sharp panel - perfect TV!), i put newest software (104) and did factiry reset and here is the first problem i have in the first day: when i'm using my satellite reciever connected using HDMI i have big lip syng problem, NEVER seen it before with my Sony that i had for 2,5 years. Sound i coming about 1-2 second late after picture. Any hope for new software to fix this problem or do i have to drop it to get at least some money back from my insurance company?

    Is there any hope to get this problem fixed?

  17. #60
    Points: 10, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Ukraine
    Posts
    1
    Points
    10
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    I appologise if I chose wrong thread to post my issue.

    TV set: Philips 42PFL7606K/02
    Current FW: Q5551-0.14.95.0_bld12a


    I've faced out with a problem that my TV set doesn't operate properly. When I watched a TV I had had a power cut for some time after what the TV can't stay in the watching mode for a long time (reboot is occurred after 25-30 seconds of work).
    To solve the problem I tried to upgrade it using manual update procedure with a latest FW (http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/e...scy=DE&slg=DEU), but process of upgrading reaches approx. 95% (it's a "writing /systemB.rootfs" stage). After that I see a popup message "Unable to complete FW upgrade".

    Log with TV loading process and log with upgrade process will be uploaded soon.


    I'm looking forward to your feedback and thank you in advance.
    Regards,
    Sergey

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v0.14.101 for 5806, 6000 and 7000 series (2011 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 33
    Last Post: 11-26-2012, 03:35 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-01-2012, 09:02 AM
  3. Your experiences with FW v0.14.99.0 for 5806, 6000 and 7000 series (2011 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 65
    Last Post: 09-14-2012, 09:13 PM
  4. Your experiences with FW v0.14.96.0 for 5806, 6000 and 7000 series (2011 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 99
    Last Post: 04-25-2012, 07:45 AM
  5. Replies: 204
    Last Post: 02-22-2012, 02:50 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •