Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by mduran View Post
    Yesterday morning I turned the TV on from stand-by. Picture was grey or black and white. No the broadcast was not black and white. ;-) after 10 seconds BAM, reboot!
    Yesterday evening I turned the TV on, wanted to play PS3, pressed SMART button, BAM reboot!
    Today I wanted to watch "Uitzending Gemist" via NetTV, pressed Play, it started for a few seconds, BAM reboot!

    All with 14.104:
    Yes I updated it correctly,
    Yes I unplugged the powercord for 10 mintes.
    Yes I checked that 14.104 was installed.
    Yes I deactivated EasyLink,

    So what's the issue here Philips, they already swapped my mainboard from my TV. Exactly the same problems. Please give me my money back and keep this TV.
    Maybe something got wrong when they replaced your main board. On my previous tv they switched the main board twice because of the reboot problems caused by Easylink and they would not believe me when I hinted that it could be a software issue. Every time they switched main boards something got wrong. First time I could not see any TV any more because of a different tuner that required other option numbers, the second time the boot logo and front let functionality got lost.

    Are you sure that the changing of the main board was done properly? Did you had these reboot problems with the old board, no other devices connected by HDMI and Easylink off?

  2. #32
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    just check the option codes printed on a sticker on the back of your TV and compare them with the options codes in the CSM (press 123654 in TV mode). They need to be exactly the same!

    Toengel@Alex

  3. #33
    Silver Member
    Points: 1,031, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    50
    Points
    1,031
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    First time I could not see any TV any more because of a different tuner that required other option numbers, the second time the boot logo and front let functionality got lost.

    Are you sure that the changing of the main board was done properly? Did you had these reboot problems with the old board, no other devices connected by HDMI and Easylink off?
    Same here, a new tuner, no picture, so I ordered them to swap back the original. Because the new one had same problems. Also I could not convice them that it was software problems and I never had problemsn with 0.98 firmware. The problem, thank god, appeared when he was trying to get new option numbers. He did not know how?

  4. #34
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by mduran View Post
    Same here, a new tuner, no picture, so I ordered them to swap back the original. Because the new one had same problems. Also I could not convice them that it was software problems and I never had problemsn with 0.98 firmware. The problem, thank god, appeared when he was trying to get new option numbers. He did not know how?
    There was an algorithm to get the new option codes for the new tuner. I believe it's + or - 512 from the original code. A Philips technician should know for sure.

  5. #35
    Silver Member
    Points: 2,733, Level: 14
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    kookaburra's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    España
    Posts
    121
    Points
    2,733
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    Strange effects in low-light scenes. This effect is noticeable especially in the faces. It is clearly a problem of image processing, since in PC mode the problem disappears. Tested in two televisions in my family the same scene, and not have this problem (Samsung and Panasonic). In the previous 9955 model, this problem does not happen. I tried different settings, and the only way to clear this effect is in PC mode.
    I leave an example.
    movie 2012
    Time 1:09:00

    See the movements of the face on the right, as if part of the face floating. The video is not noticed as much as on the TV.

    Google translator.

    https://www.youtube.com/watch?v=hqmAu6dYJm8

  6. #36
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    There's an update about the "Reboots caused by Easylink" issue (3rd bullet of the firmware history log) that has been fixed through an updated Standby Software and that was planned to be released together with the 14.104 software release, see:

    PHILIPS PLEASE HELP: HTS8562/12 crashing Philips Cinema Gold TV (50PFL7956H/12)

  7. #37
    New Member
    Points: 550, Level: 5
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Points
    550
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    At least with the 000.014.104.000 firmware release, the connection of the TV as a PC monitor is not possible anymore. More precisely, is not possible to select the VGA port when trying to configure the connection of any kind of device. How did I realized it? I had my PC configured with the VGA port and today, when I needed it, I discovered that the device had disappeared in the home menu and a new setup was impossible. Then my friends decided to come back to their homes... Really disappointing. Is there any way to solve the problem by giving to the VGA port its well deserved reputation back again?

  8. #38
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hi guys,

    I made a small manual to guide you when you update to the latest standby software version 92 that solves the "Reboots by Easylink" problem.

    You can read all the details here: #86

  9. #39
    New Member
    Points: 550, Level: 5
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Points
    550
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by fantomas76 View Post
    At least with the 000.014.104.000 firmware release, the connection of the TV as a PC monitor is not possible anymore. More precisely, is not possible to select the VGA port when trying to configure the connection of any kind of device. How did I realized it? I had my PC configured with the VGA port and today, when I needed it, I discovered that the device had disappeared in the home menu and a new setup was impossible. Then my friends decided to come back to their homes... Really disappointing. Is there any way to solve the problem by giving to the VGA port its well deserved reputation back again?
    I'm sorry, my post is referred to the 58PFL9956H/12.

  10. #40
    Bronze Member
    Points: 1,492, Level: 10
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    35
    Points
    1,492
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Philips,

    On the German forum I found this:

    Hallo zusammen,

    in den Release Notes wurde folgender Punkt angegeben:

    TV turns off and on by itself when EasyLink is enabled

    Dieser Eintrag wurde von uns gestrichen.

    Hintergrund dazu:

    Nur wenn am TV die Stand By Software aktualisiert wird, ist dieses Verhalten behoben.
    Die Stand By Software wird mit der Version 14.104, welche zum Download bereit steht, nicht aktualisiert.

    Wenn Ihr die Stand By Software Eures TVs aktualisieren möchtet, wendet Euch bitte direkt an den Kundenservice.
    Die Kollegen können alles Notwendige in die Wege leiten.

    Ich wünsche Euch ein schönes Wochenende.
    Thomas

    Does this also apply to the Dutch version of the 000.014.104.000 firmware?

  11. #41
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    it applies to all 2011 TVs with firmware 14.104 - independent of the language. Please see: http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post47073

    In the following posts, you will find the update.

    Toengel@Alex

  12. #42
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Gerrit View Post
    Dear Philips,

    On the German forum I found this:

    Hallo zusammen,

    in den Release Notes wurde folgender Punkt angegeben:

    TV turns off and on by itself when EasyLink is enabled

    Dieser Eintrag wurde von uns gestrichen.

    Hintergrund dazu:

    Nur wenn am TV die Stand By Software aktualisiert wird, ist dieses Verhalten behoben.
    Die Stand By Software wird mit der Version 14.104, welche zum Download bereit steht, nicht aktualisiert.

    Wenn Ihr die Stand By Software Eures TVs aktualisieren möchtet, wendet Euch bitte direkt an den Kundenservice.
    Die Kollegen können alles Notwendige in die Wege leiten.

    Ich wünsche Euch ein schönes Wochenende.
    Thomas

    Does this also apply to the Dutch version of the 000.014.104.000 firmware?
    Yes, this applies to all language versions given the fact that the software updates are universal. For more info on how to properly upgrade see: #86, for the files see: #94

  13. #43
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hi all.

    For any technical feedback to this FW please follow this link and fill in the template. This will make it easier for us to report what you are experiencing. Both positive and negative feedback is welcome.

    Note:
    That thread is only for technical feedback and template have to be used.

    Edit:
    All posts need to be approved in that thread, meaning it will not be visable before this is done. No need to repost if not come live.

    Best regards,
    Benedickte
    Last edited by Philips - Benedickte; 12-12-2012 at 03:15 PM. Reason: adding info
    Forum Mod

  14. #44
    Bronze Member
    Points: 481, Level: 5
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    netherlands
    Posts
    27
    Points
    481
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    TV Model:58pfl9956/h12
    Previous Firmware:140.104

    Positive:
    +boots faster
    +reacts faster
    +
    Negative:
    -image flashes : i have found out that the image flashes caused by the dynamic background lighting
    -disappointed in philips with not solve the problem into expensive TV of 3400 euros
    -and not anwers on email from philips it sels

  15. #45
    Bronze Member
    Points: 811, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    44
    Points
    811
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi Everyone

    I have a 58pfl9956 and was wondering is their any experience when it comes to picture settings. Have not done this since many firmware versions back. I feel the firmware has changed things

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v0.14.101 for 8000, 9000 and 21:9 series (2011 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 50
    Last Post: 11-28-2012, 10:35 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 10-01-2012, 08:15 PM
  3. Replies: 120
    Last Post: 04-19-2012, 05:00 PM
  4. Your experiences with FW v0.14.95.0 for 8000, 9000 and 21:9 series (2011 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 141
    Last Post: 03-05-2012, 06:33 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 10-12-2011, 10:37 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •