Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 155
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 2,288, Level: 13
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    17
    Points
    2,288
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Custers View Post
    I will tell you if the probem persist but I think it's solved.
    Oups! Three times lost of sound ±5sec during one hour... The problem still stay!

    I first upgrade to the new FW .27 and yesterday the SSB card was changed. What can we do now???

    If it's not a problem for all the television, I think they must change by a newone...

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    .....The problem "sound drops of till 5 seconds on TV loudspeakers" is currently under investigation.
    As already mentioned earlier by Philips, this is a SW issue and therefore cannot be solved by changing the SSB loaded with the same SW. I think we must be patient until they sort things out.

  3. #33
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by JuAn View Post
    As already mentioned earlier by Philips, this is a SW issue and therefore cannot be solved by changing the SSB loaded with the same SW. I think we must be patient until they sort things out.
    Right!

    regards

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well you could always downgrade to a pre 140.25 Software like 140.23!
    Im thinking of doing that,its just a pity theres no procedure guarantreed to work :-(

  5. #35
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    but never downgrade to a non-140.x firmware...

    Toengel@Alex

  6. #36
    New Member
    Points: 1,405, Level: 10
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 145
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Points
    1,405
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm having the same problem. Please help Turkey.

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 2,075, Level: 12
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    12
    Points
    2,075
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Custers View Post
    Oups! Three times lost of sound ±5sec during one hour... The problem still stay!

    I first upgrade to the new FW .27 and yesterday the SSB card was changed. What can we do now???

    If it's not a problem for all the television, I think they must change by a newone...
    I had an appointment with the technical service of Philips in order to change the motherboard of my tv. They called me today to cancel the appointment because they think changing the hardware will not solve the problem of sound drops. I will oontact philips and ask for a real solution within a reasonable time, if not i will ask them to change my tv for a new one that works properly

  8. #38
    Bronze Member
    Points: 2,288, Level: 13
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    17
    Points
    2,288
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by billbond4 View Post
    Well you could always downgrade to a pre 140.25 Software like 140.23!
    Im thinking of doing that,its just a pity theres no procedure guarantreed to work :-(
    The technical service is coming home this morning and he downgrades the FW to the 140.23.0 version. After 2 hours showing TV (tenis Nadal...) the sound drops occurs again three times. Now I'm shure that the software problem is not the only reason for that problem!

    I think better to have a look on the buffer?? It could be a lake of stacker memories into the sound card...

    Philips : Is it possible to upgrade the memories or to change the sound card? If the sound card is include into the SSB card, the problem comes from an other part because my SSB was also changed!


    Tell us if the problem will be solved with a FW evolution or if it could be hardware fault.

    Philippe.

  9. #39
    Bronze Member
    Points: 1,539, Level: 10
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    12
    Points
    1,539
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm running 140.27 now. I have the same audio problem. Also version 140.25 was very bad. I hope Philips is going to fix it soon. I think it occurs the most on HD channels. It's terrible. Please fix it.

  10. #40
    New Member
    Points: 1,432, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,432
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    On my my 46pfl8605 I have struggled with the sound drop out in the three latest SW since I bought the TV in early January this year. 140.27 did not help at all.

    However Philips service came to my house yesterday and exchanged the motherboard, and now it seems to work. I have only tested it for 5-6 hours, but no drop out so far. Before it came directly, and continued constatly.

    I use coax cable from TV to a separate receiver.

    I can´t say if this is a coincidence, or it actually was a true HW problem in my device. To me its more logic with a SW problem, but if it helps it helps.
    So far I'm happy at least.

    May the force be with you!
    Tobias

  11. #41
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by ecsthor View Post
    Hi,
    On my my 46pfl8605 I have struggled with the sound drop out in the three latest SW since I bought the TV in early January this year. 140.27 did not help at all.

    However Philips service came to my house yesterday and exchanged the motherboard, and now it seems to work. I have only tested it for 5-6 hours, but no drop out so far. Before it came directly, and continued constatly.

    I use coax cable from TV to a separate receiver.

    I can´t say if this is a coincidence, or it actually was a true HW problem in my device. To me its more logic with a SW problem, but if it helps it helps.
    So far I'm happy at least.

    May the force be with you!
    Tobias
    Hi,

    was the sound cut off duration of a couple of seconds or more?

    regards

  12. #42
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Hi all,

    Lately, next to the seconds of sound loss I'm sometime also experiencing complete picture and sound loss when looking via HDMI (1) to my mediacenter.
    I'm still using 140.25 FW, and reading the multiple forums, I'm a bit cautious of upgrading...

    Anyone elso experience this?

    By the way: overall I'm very hapy with the TV!

    Regards,
    Chris

  13. #43
    New Member
    Points: 1,432, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,432
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Nettle,
    For me it was a couple of seconds, approx 1-4. Comming randomly sometimes every minute, sometimes every 5-10 minutes.
    Also sometimes it helped changing chanel and back again, but sometimes not. It was really an intermitent problem.

  14. #44
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ecsthor View Post
    Hi,
    On my my 46pfl8605 I have struggled with the sound drop out in the three latest SW since I bought the TV in early January this year. 140.27 did not help at all.

    However Philips service came to my house yesterday and exchanged the motherboard, and now it seems to work. I have only tested it for 5-6 hours, but no drop out so far. Before it came directly, and continued constatly.

    I use coax cable from TV to a separate receiver.

    I can´t say if this is a coincidence, or it actually was a true HW problem in my device. To me its more logic with a SW problem, but if it helps it helps.
    So far I'm happy at least.

    May the force be with you!
    Tobias
    Try setting the picture mode to something different than "standard" and see does the noise loss still occur.
    Is 140.27 still installed on the TV?

  15. #45
    New Member
    Points: 1,432, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,432
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by billbond4 View Post
    Try setting the picture mode to something different than "standard" and see does the noise loss still occur.
    Is 140.27 still installed on the TV?
    It still works perfect with the new mother board installed. I have changed from "Standard" to other picture themes and no audio drop out so far. 140.27 has been installed since it was released.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •