Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 71, Level: 1
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Villa Luzuriaga
    Posts
    1
    Points
    71
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Digital TV and Analog Cable at the same time?

    Hi!
    The TV is a TV LED 32" Serie 4000
    The TV has two different coaxial connectors, so I'm connecting the anaglog cable tv to one and the digital antenna to the other. The problem comes when I want to install the channels, the system makes me choose between the antenna and cable, and doesn't allow me to use both at the same time. The source menu shows TV as just one source, so it doesn't allow me to switch between them either.
    Is there a way to use at the same time the cable channels and the digial open tv (antenna) channels?

    Thansk!

  2. #2
    Moderator
    Points: 1,345, Level: 9
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafe's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    86
    Points
    1,345
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Hi ariel,

    Welcome to our forum

    Sorry to see you're having a bit of trouble there.

    Please remember that your television only has one tuner, so if you have your analogue aerial to its connection, the television will use it as default. To view the cable source, your best bet is to get a set top box (digital decoder) and attach it by means of SCART cable, or HDMI cable.

    If you have any other questions, please do let me know

    Best regards,

    Rafe

    Quote Originally Posted by ariel View Post
    Hi!
    The TV is a TV LED 32" Serie 4000
    The TV has two different coaxial connectors, so I'm connecting the anaglog cable tv to one and the digital antenna to the other. The problem comes when I want to install the channels, the system makes me choose between the antenna and cable, and doesn't allow me to use both at the same time. The source menu shows TV as just one source, so it doesn't allow me to switch between them either.
    Is there a way to use at the same time the cable channels and the digial open tv (antenna) channels?

    Thansk!
    Forum Mod

Similar Topics

  1. DS9800 becomes unavailable for airplay time after time
    By artesan in forum Sound: DS8000- and DS9000-series
    Replies: 41
    Last Post: 07-19-2013, 10:47 AM
  2. Dolby Digital to Analog
    By npreuninger in forum TV: Connectivity
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2012, 03:46 PM
  3. Have to install digital channels every time I switch TV on
    By JohnMilner in forum TV: Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2012, 07:11 AM
  4. WiFi disconnected from time to time
    By chingy in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2012, 03:15 PM
  5. A/D analog/digital set primary
    By niobamed in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2011, 03:20 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •