Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 776, Level: 7
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    5
    Points
    776
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    MCi8080/NP3700 loosing contact with hard disk

    Hi.

    Recently I have had problems with my 8080/3700 "loosing contact" with the hard disk (the one from Philips).

    The message in the display has been "This is an empty list" or "Can not play this song".
    If I wait for a while the problem solves itselves, but it is very annoying...

    Any help out there?

    Mikael

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,401, Level: 10
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    242
    Points
    1,401
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Try to format it and test it again

  3. #3
    New Member
    Points: 776, Level: 7
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    5
    Points
    776
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks!

    I will try that.


  4. #4
    Moderator
    Points: 4,937, Level: 20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,327
    Points
    4,937
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. Info needed before buying the MCi8080 and NP3700
    By jollyjonesy in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 3
    Last Post: Yesterday, 12:18 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-26-2012, 02:42 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-27-2012, 06:30 AM
  4. EPG very slow, unable to find hard disk
    By homey3112 in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2012, 08:28 PM
  5. WACS 7500 - trouble with starting up - HArd Disk??
    By christoff43 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2011, 08:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •