Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 75, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    germany
    Posts
    2
    Points
    75
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy proble with connectedcphilips hts3541with my philips4000series TV

    i can connect my devices so i can have the sound from my TV through my home cinema. the easylink from my home cinema
    can't find my tv when i try to scan for other devices....i connect them with HDMI (ARC) both devices if someone knows something pls help ...i'll wait for you!
    Last edited by fanistavoul; 12-09-2012 at 09:44 PM.

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4

  3. #3
    New Member
    Points: 75, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    germany
    Posts
    2
    Points
    75
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    ii ve already read this

    i ve already read this i can not find a solution ...normally my home cinema and tv must connect with hdmi(arc)for sound and image....pls help me

  4. #4
    New Member
    Points: 44, Level: 1
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Points
    44
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Its the HDMI 1.4 cable and CEC on pin 13 I think


  5. #5
    Bronze Member
    Points: 826, Level: 7
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    17
    Points
    826
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What kind of HDMI-cable do you use?
    I´ve had similar issues with an older HDMI-cable. Using a "HDMI High Speed with Ethernet" cable solved my problem.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •