Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Purmerend / Netherlands
    Posts
    3
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SLA5520 Auto Reconnect

    Is there a way to make it automatically reconnect to the radio station it was connected to in case the internet connection was lost/reset ?

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,401, Level: 10
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    242
    Points
    1,401
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    If this not automatically happens then it can not be done. As I can see there is no option either to add the sation as a favorite channel...

  3. #3
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Purmerend / Netherlands
    Posts
    3
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Time for a firmware upgrade.
    Does the AW1000 automatically reconnect ?

  4. #4
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Purmerend / Netherlands
    Posts
    3
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Never mind, I have a new wireless router which supports WPA2 only, the SLA5520 doesn't not support it. I bought a cheap ABEO from the internet to replace it.

Similar Topics

  1. Auto off on sound bar
    By djsashaz in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2012, 11:10 AM
  2. SLA5520 power supply polarity
    By DonnieH in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2012, 02:34 AM
  3. [Wish] Faster reconnect
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 9
    Last Post: 02-16-2012, 07:03 AM
  4. Auto Fill & Auto Zoom
    By elihay in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 13
    Last Post: 06-24-2011, 11:40 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 05-10-2011, 05:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •