Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 181
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    New Member
    Points: 220, Level: 2
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points
    SlimmeTV's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Points
    220
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Firmware 150.082 introduced very annoying crackling HDMi sound problems. I re-checked, but they got definately introduced AFTER installing version 150.082. I downgraded to version 150.048.14 and have no HDMI crackling sound problems anymore. Please improve the firmware, we pay A LOT for your TV equipment

    I use a Dune HD Smart D1 and a Mede8er 1000X3D as sources. Both are influenced by this firmware revision. Seems like HDMI handshaking goes all wrong. In worst cases the crackling does not stop until I unplug power.

    No problems at all when connecting these players to a 32PFL9603D.

    So it really seems to be the new firmware revision which makes thing bad for me.
    Last edited by SlimmeTV; 12-24-2012 at 03:54 PM.

  2. #62
    Bronze Member
    Points: 2,845, Level: 15
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    35
    Points
    2,845
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by aise View Post
    when TV is off it'll turn itself on at night after every 2h. ambilight and screen is off but my 2 HDD's turn on... wth is it? where can i turn it off?
    Hi, I've had some issues with my TV switching on as well. Going through the manual and settings I had changed the 'quick start' in the menu-settings. I have my TV and manual in Dutch, but under chapter 3 in the TV manual (switching on TV chapter) you'll find something called quick start.

    I thought it would create a faster boot-up for your TV, but what it does, it 'analyses' your behaviour and will turn on your TV automatically. Not sure on what basis, but it was freaking anoying! So quick start off, and you problems will be solved I guess!

  3. #63
    Bronze Member
    Points: 2,845, Level: 15
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    35
    Points
    2,845
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I am happy to see that the HDMI 'New device' issue has been resolved!
    Hopefully the HDNM bug will get a fix at some point.

    For now that makes way to look at some more detailed issue I experience, maybe nitty gritty, but it would improve user experience. My two issues with this (and all FW versions) are:
    1. When I switch on the TV, it refers back to the source I was watching before the source during switch off. So if I watched BluRay, then watched TV, switch off. When I turn on I expect to go to the TV source, but I get the BluRay instead.
    This behaviour is quite anoying as you will have to go through the 'device not found' message first, it takes time and patience...
    2. TV Guide using the internet. The TV guide itself works fine using the internet (I have analogue cable for which the TV guide is not supported...). However when I hit the 'INFO' button I don't get information on the current program on screen. It says there is no info. I hope this info can be linked to the same source the TV guide gets it's information from.
    3. This needs further testing, but as described in the 3D section of this forum, I have a 300miliseconds gap between sound and image when watching 3D BluRays on my LG device. Not sure if I'm unique?

  4. #64
    Bronze Member
    Points: 1,064, Level: 8
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    47
    Points
    1,064
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by _Stephan View Post
    Hi, I've had some issues with my TV switching on as well. Going through the manual and settings I had changed the 'quick start' in the menu-settings. I have my TV and manual in Dutch, but under chapter 3 in the TV manual (switching on TV chapter) you'll find something called quick start.

    I thought it would create a faster boot-up for your TV, but what it does, it 'analyses' your behaviour and will turn on your TV automatically. Not sure on what basis, but it was freaking anoying! So quick start off, and you problems will be solved I guess!
    it's off. it has always been off on my set. it is doing it more than once a night. 3-4+ times maybe, it's just stupid. Philips can you please answer what the hell is my tv doing at nights????

  5. #65
    New Member
    Points: 285, Level: 3
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Points
    285
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    40PFL8007T + ASUS router RT-N65U + external HDD + MiniDLNA 1.0.25
    TV can't play mkv with message "File not available", but other containers such as avi is played normally.
    Media players on my PC can play same mkv files via DLNA normally, but TV can't

  6. #66
    Bronze Member
    Points: 1,444, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    40
    Points
    1,444
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    try this for the "file not available" issue
    switch off the tv
    stop the minidlna service
    delete the files.db (/var/cache/minidlna/files.db on fedora, don't know about others)
    start the minidlna service again (files.db will be recreated)
    switch on the TV and try again

  7. #67
    New Member
    Points: 294, Level: 3
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    294
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by victorm View Post
    40PFL8007T + ASUS router RT-N65U + external HDD + MiniDLNA 1.0.25
    TV can't play mkv with message "File not available", but other containers such as avi is played normally.
    Media players on my PC can play same mkv files via DLNA normally, but TV can't
    If you are sharing your files on a Windows 7 computer make sure you permit your tv access! under network and sharing center > change advanced sharing settings > choose media streaming options > make sure your tv is listed as allowed!

    If that's not your problem but you are using Windows 7 then you might wanna try to install Universal media server which is a program that can among other hardcode your subs into whatever you wanna watch that you share! from a sub folder or from the folder of the movie/tv episode...

  8. #68
    Bronze Member
    Points: 1,444, Level: 10
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 106
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    40
    Points
    1,444
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    minidlna that victorm mentions is for linux only

  9. #69
    Bronze Member
    Points: 608, Level: 6
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    wiltshire
    Posts
    49
    Points
    608
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by atrias View Post
    minidlna that victorm mentions is for linux only
    Serviio for Mac or windows, works well

  10. #70
    Bronze Member
    Points: 274, Level: 3
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Points
    274
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by victorm View Post
    40PFL8007T + ASUS router RT-N65U + external HDD + MiniDLNA 1.0.25
    TV can't play mkv with message "File not available", but other containers such as avi is played normally.
    Media players on my PC can play same mkv files via DLNA normally, but TV can't
    As I see, Minidlna works bad with mkv for Philips TV. One can use mediatomb or/and xupnpd.

  11. #71
    New Member
    Points: 157, Level: 2
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Points
    157
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Something really weird has started happening with this FW.

    When I switch the TV on and start watching dvb-c channels, the Motion Interpolation system activates by itself.

    The setting still says "off", however it's very obviously on; changing to on and then back off, solves it for about 10 min. Then, it will turn itself on again, still reading "off" in settings.

  12. #72
    Bronze Member
    Points: 1,064, Level: 8
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    47
    Points
    1,064
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by AndTAR View Post
    Something really weird has started happening with this FW.

    When I switch the TV on and start watching dvb-c channels, the Motion Interpolation system activates by itself.

    The setting still says "off", however it's very obviously on; changing to on and then back off, solves it for about 10 min. Then, it will turn itself on again, still reading "off" in settings.
    only way around this is to activate Clear LCD then it won't activate the motion system.

    with the latest firmware i still experience the "not responding remote", god damn! getting tired of these damn glitches, also i have no answer of what is my tv doing at nights (switching on/off by itself several times a night).

  13. #73
    Silver Member
    Points: 1,732, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rotterdam
    Posts
    73
    Points
    1,732
    Level
    11
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi

    I have the 46PFL9707, and olso have the problem with "Not responding" from the remote, after 10 sec, the remote work again.
    Olso the message "Channel not installed" still there, solution for that is, to go to a channel that is indeed not installed, then switch back to a installed channel, then the message go away.

  14. #74
    Bronze Member
    Points: 521, Level: 5
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Slovenia
    Posts
    46
    Points
    521
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    tv is 42pfl6097/k12

    150.81 fw

    PNM does not work on hdmi connected with pc with movie 1080p 3D SBS.
    PC is set to output signal 1080p 24Hz.
    I need to shutdown tv with remote control and then with a switch on the back side.Wait for a 10s,
    switch on again and then work.

  15. #75
    Bronze Member
    Points: 510, Level: 5
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    23
    Points
    510
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have Philips 46PFL7007K/12 with this latest software and i got still the same problem.

    The TV Picture isnt scaling correctly in game or computer mode. Actually the picture moves about 20 pixels to the right under the tv's edge, and on the left side there is 20 pixels of black emptiness. When game or computer mode is off the picture is in correct positions. But i cannot play battlefield 3 in off mode because delay is to big.
    How can i correct this problem, i have had this with every firmware. Under "Format and Edges" Picture format is unscaled and Screen edges are untouchable. The picture shift option doesnt do something either.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-01-2012, 11:01 AM
  2. dedicated cinema 21/9 gold series thread.
    By janvan in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2012, 07:56 PM
  3. Replies: 155
    Last Post: 12-14-2011, 01:00 PM
  4. Italian 9000 Series No DVB-T2, Well Smart MOVE
    By mad4hit in forum TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-2011, 09:32 AM
  5. 140.037 for 8000 and 9000 series
    By tolgaakcan in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2011, 06:11 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •