Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Ext 2 SCART it's missing

    Hi, last week I bought a Philips TV LED model 32PFL7605H, I did upgrade the firmware to the latest version 32pfl7605h_12_fus_ron.
    Strange is that now he was gone from the setup menu the second SCART EXT2 devices menu.
    Does anyone know how I make it reappear? Is there a software update bug? Has this happened to anyone working?
    I apologize if I posted wrong, I am a member again, but I am a brand enthusiast Phillips, I have a home cinema, a 5.1 for PC and a DVD player.
    I kind of need if anybody knows how to make my secondary recur EXT2 SCART socket.
    Excuse my English.

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,688, Level: 11
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    44
    Points
    1,688
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Try to downgrade to previous soft. Most likely this is simply a new bug.

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    you should first try to reboot your TV. Also try to hard switch it off and on...

    If it does not work, call you local Philips support.

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 1,584, Level: 11
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 266
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Points
    1,584
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Perhaps it is possible to let it re-appear by going into the 'add a new device' option ?

  5. #5
    New Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by glokhoff View Post
    Perhaps it is possible to let it re-appear by going into the 'add a new device' option ?
    I tried it with different equipment, but without success, the second SCART does not appear in the menu: (.

  6. #6
    New Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    you should first try to reboot your TV. Also try to hard switch it off and on...

    If it does not work, call you local Philips support.

    Toengel@Alex
    I tried this several times but without success, and those in support of Romania can not be contacted, and I think that they are overwhelmed by this problem. I'll try and get back with the news.

  7. #7
    New Member
    Points: 1,471, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Points
    1,471
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by avia View Post
    Try to downgrade to previous soft. Most likely this is simply a new bug.
    Probably, because otherwise I do not explain. It is odd but I noticed later when I wanted to see a playstation 2 dvd, still do not have a DVD player performance.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •