Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No internet radio SLA5520

    Hello,

    thing I have an SLA5520 and it was working fine but now when I go to internet radio ijust get ---------------empty------------.
    On the forum every seems ok but it does not work for me.
    UPNP is OK on my router, my Phillips Streamium account is slow but it works.

    Any ideas of what I can do, please?

    Thanks
    Phil

  2. #2
    New Member
    Points: 47, Level: 1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    47
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello. I have same problem as you have. What shall i do? Have you speak with Phillips? i dont now how to do it.Pleas, whrite if you know something.
    Thanks
    Claes.

  3. #3
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Claes
    I am hoping some nice Phillips person will come and help us. Perhaps is a port forwarding problem.
    I would try and set the ports manually but I don't know what they are.
    And I don"t know when the SLA5520 broadcasts the UPNP request as I found my router UPNP table full. I cleared it but it still does not work!
    Phil

  4. #4
    Silver Member
    Points: 1,401, Level: 10
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    242
    Points
    1,401
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    But if all worked perfectly before and suddenly stopped have doubts its ports. Had some issues yesterday with my sons NP2900 that lost internet radio and did not come back...

    Will try again tonight to see the story but did you try already again?

  5. #5
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes I thought it could not be ports either. But if Philips say its all ok their end you have to believe them don't you? Interesting one of yours is not working either!
    I will wait a bit and see what happens. Might reboot router but downloading now.

    Phil

  6. #6
    New Member
    Points: 47, Level: 1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    47
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    It doesn´t work!

    Quote Originally Posted by PhilW View Post
    Hi Claes
    I am hoping some nice Phillips person will come and help us. Perhaps is a port forwarding problem.
    I would try and set the ports manually but I don't know what they are.
    And I don"t know when the SLA5520 broadcasts the UPNP request as I found my router UPNP table full. I cleared it but it still does not work!
    Phil
    Hi. Thank you for your answer. I still think that Philips have some trouble with their server. And they work with it(Ihope).
    We have to wait and see.
    Regards
    Claes.

  7. #7
    New Member
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Points
    22
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Greetings all,
    I too have a SLA5520 and effectively stopped working internet radio.
    Today I contacted Philips and do not know what can happen, think it's a problem of your portal Streamium.
    To you and I work?

    regards

  8. #8
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have two SLA5520's and both have stopped working in Internet Radio with the same eror. I have contacted Philips too so lets wait and see!

    Here's Hoping,
    Phil

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 207, Level: 2
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    100 Experience Points31 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    West Wales UK
    Posts
    22
    Points
    207
    Level
    2
    Thanks
    11
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Good morning all.

    Just to let you know that I have the same problem with my Stremium WAC7500. The Internet Server cannot be connected is the message I've been getting ofr over 15 days now.

    When I contacted Philips Support Desk (via Chat) after a week they told me that "they were aware of the problem ... and it was 'Down' for maintenance and to try again on the following Monday. Which I did but it still didn't work.

    I was then away for a week but felt confident by the time I got back it would be working - but it wasn't. So I went back to the Philips Help Desk for another chat session. They told me the same thing that "it was still down for maintenance." I queried how maintenance could last that long ... 12 days maintenance seems a bit excessive to me .... but all I got was some sort of platitude comment like "we apologise for the inconvenience". When I asked how much longer it would take....... they couldn't tell me.

    Make of that as you will ... but I get the feeling that they just don't care how many people it inconveniences or just how frustrating it is.

    We live in a rural area of West Wales (UK) where we cannot get an FM signal - so we are reliant on Internet Radio ... hence the reason for purchasing this piece of equipment. Frankly I am fed up with Philips rather cavalier attitiude.

    Hope that it gets sorted soon ... but somehow I don't think we'll be listening to the internet radio over Christmas or the New Year somehow.

    Best wishes
    Diana

    Quote Originally Posted by PhilW View Post
    Hello,

    thing I have an SLA5520 and it was working fine but now when I go to internet radio ijust get ---------------empty------------.
    On the forum every seems ok but it does not work for me.
    UPNP is OK on my router, my Phillips Streamium account is slow but it works.

    Any ideas of what I can do, please?

    Thanks
    Phil

  10. #10
    Silver Member
    Points: 1,401, Level: 10
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    242
    Points
    1,401
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    Same problem for me on my devices......something is going wrong at back end it looks

  11. #11
    New Member
    Points: 52, Level: 1
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Rouen/France
    Posts
    1
    Points
    52
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i've got the same problem, an empty list in Radio Internet since many days.

  12. #12
    Bronze Member
    Points: 207, Level: 2
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    100 Experience Points31 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    West Wales UK
    Posts
    22
    Points
    207
    Level
    2
    Thanks
    11
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    A quick update for you all

    - I had another Chat session with Duncan from The Philips Support Desk. He gave me exactly the same answer that I had over 3 weeks ago .... "it should be up on Monday"

    Yeah right.

    I am fed up with all this nonsense about "maintenance" ..... they've obviously got a problem and they refuse to say what.

    There MUST be someone from Philips who reads these messages - so come on Philips have the decency to give an official statement please. It's all so frustrating for your paying customers.

    I will give Duncan credit though .. he has promised to email me when it's back up and running. I will believe it when I see it .... but let's be charitable .... after all it is Christmas.

    Best wishes and good luck to us all ... let's hope it's back in time for Christmas.

    D

  13. #13
    New Member
    Points: 79, Level: 1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    netherlands
    Posts
    7
    Points
    79
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same problem (no internet radio stations) on my SLA5520 for some weeks now.
    This is really an annoying situation and Philips service is not acting in a client friendly way as you
    all experience.
    To speed up the repair process I suggest to send an email to the ceo Frans van Houten,
    he should be aware of the lousy performance of his support department.
    Email address (probably): frans.vanhoten@philips.com

  14. #14
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    Hi All,

    Maybe you guys can give your MAC Address and registration ID´s so that can be checked by Philips.

    Rgds

  15. #15
    New Member
    Points: 79, Level: 1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    netherlands
    Posts
    7
    Points
    79
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    sla5520, no internet stations, i.e. list of stations is empty

    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    Hi All,

    Maybe you guys can give your MAC Address and registration ID´s so that can be checked by Philips.

    Rgds
    To my opinion Philips does not really understand what service support and client focus means.
    This situation now lasts for more than 3 weeks, and no response from Philips about the cause and
    the corrective actions.
    Please spread your annoyance via facebook, twitter and other media.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Topics

  1. streamium internet radio KO
    By maison in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2013, 04:13 PM
  2. Missing Internet radio channel
    By acridin in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2012, 09:49 PM
  3. Connection to internet radio
    By analytchem in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 8
    Last Post: 08-29-2012, 05:59 PM
  4. Internet radio Data
    By Rollouk63 in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2012, 06:40 PM
  5. LastFM and Spotify Radio (the two best things about internet radio)
    By expuddle in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2012, 04:41 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •