Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 1,571, Level: 11
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    West Wales UK
    Posts
    23
    Points
    1,571
    Level
    11
    Thanks
    11
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    And me too!!!

    No email from Duncan though. Ah well .... can't have it all I suppose. But if the Philips Moderation Team read this - perhaps they will have a word with Duncan from Support ..... as he let me down.

    Quite frankly I think Philips need to evaluate the way they deal with "technical issues" on behalf of the Customers. It seems that they just don't care about the frustration it causes us.

    DD


    Quote Originally Posted by sboot View Post
    It seems to be up and working for me again today

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 1,571, Level: 11
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    West Wales UK
    Posts
    23
    Points
    1,571
    Level
    11
    Thanks
    11
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Well done PJM.

    But why does it have to take contact with the CEO to get something done?

    Come on Philips - pull your socks up. Customer Service should be paramount in your Business Model.

    Quote Originally Posted by pjm View Post
    I got a response from philips ceo, they are going to tackle this problem now!

    And after trying to connect my device is working, fantastic.
    Thanks Frans!
    Hopefully you install better procedures to prevent this to happen again.

  3. #33
    Silver Member
    Points: 2,070, Level: 12
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    95
    Points
    2,070
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    3
    I've checked my uncle's unit yesterday late night.

    Was working fine (in the morning he told me it wasn't showing anything).
    Seems they have fixed the problem ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Topics

  1. streamium internet radio KO
    By maison in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2013, 04:13 PM
  2. Missing Internet radio channel
    By acridin in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2012, 09:49 PM
  3. Connection to internet radio
    By analytchem in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 8
    Last Post: 08-29-2012, 05:59 PM
  4. Internet radio Data
    By Rollouk63 in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2012, 06:40 PM
  5. LastFM and Spotify Radio (the two best things about internet radio)
    By expuddle in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2012, 04:41 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •