Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    1
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Aw3000.10 / ios

    Hi everybody,
    So far my speaker worked fine but since a few days i am not able to connect anymore.
    I have done the configuration a few times, made sure the speakers was on the same network as my iphone.
    After setting up the connection i pressed the 'rock &roll' button. When i want to stream a song i get the error notification:
    'speaker not found'.

    Also my Synology which is visible in the sub menu 'devices/show hide' does not show up.
    Does anyone have experience with these problems'?

    Yorg

  2. #2
    Administrator
    Points: 12,089, Level: 33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 561
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4,689
    Points
    12,089
    Level
    33
    Thanks
    10
    Thanked 49 Times in 49 Posts
    Rep Power
    10
    Hello!
    Welcome to the forum!
    I just sent you a private message containing the info that should help you out!
    Regards,
    Philips - Katerina

  3. #3
    Administrator
    Points: 12,089, Level: 33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 561
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4,689
    Points
    12,089
    Level
    33
    Thanks
    10
    Thanked 49 Times in 49 Posts
    Rep Power
    10
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or me by clicking on my name and then private message!

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. AW3000 won't play from my PC - but it used to
    By Steve Partington in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 10
    Last Post: 03-18-2014, 01:07 PM
  2. connect more aw3000 speakers?
    By castroman in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2013, 11:43 AM
  3. Aw3000 stops working after a while
    By Kvdb in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 8
    Last Post: 08-26-2013, 10:34 AM
  4. AW3000/10 does support WPA2-PSK ?
    By mglinski in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2013, 08:49 PM
  5. New firmware AW3000
    By AlunS in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2013, 01:28 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •