Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Server Problem In.Sight Baby Monitor

    I am able to connect the monitor to the same network that my iphone 4 is connected to. The monitor LED is solid green. The In.Sight app begins the set up process, but then the ends with

    "Server Error. The service you requested is currently unavailable. We apologize for this interruption in service."


    I have already spoke with Philips tech support and they were suggesting it was a software issue (ie app) so I reinstalled the app on my iPhone with the same results. Also, same results using the iPad ver of the app. A trouble ticket was created.

    Thanks!

  2. #2
    New Member
    Points: 69, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New York
    Posts
    5
    Points
    69
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am having a similar problem - when I try to live stream to my iPhones or iPads when I am at home using the same Wifi network that the monitor is on, i receive this error: "Problem in connection to server". When I take my iPhone off the Wifi (and use 4G), it connects to the monitor for live streaming without problem.

    What are the settings I need to change on my Wifi network or router to enable my devices to receive streaming feeds from the monitor? This used to work, but recently has stopped.

  3. #3
    New Member
    Points: 69, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New York
    Posts
    5
    Points
    69
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Umm - so the other item was closed by the moderator and redirected to this thread. So - where is the moderator's comment here?

  4. #4
    New Member
    Points: 69, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New York
    Posts
    5
    Points
    69
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Rectified this myself. I used my wireless router to create a guest wifi network, separate from my protected home wifi network. I place my iphone and iPad on this guest network, and the app can connect to the camera to view live streaming.

  5. #5
    Moderator
    Points: 10,484, Level: 30
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!OverdriveVeteran10000 Experience Points
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    10,484
    Level
    30
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Asison & dsm123,

    May I know if the issue has been resolved yet? Am asking because this seems to be due to a short-lived server downtime. Please advise.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  6. #6
    New Member
    Points: 50, Level: 1
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Pontypool / Uk
    Posts
    2
    Points
    50
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi
    I am experiencing this problem but only on one of the monitors

    Regards

    Paul

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    maybe you can provide your registration ID to philips for a check?
    also, it can be due to the bandwidth of your network also. you can download some apps like in inSSIDer to see how fast your network is.

Similar Topics

  1. In.Sight baby monitor volume/sound
    By JeroenRitzer in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2012, 03:20 AM
  2. in.sight and dropbox
    By calver in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2012, 05:41 AM
  3. Problem with my 32PFL350D/F7 Monitor issues
    By Joshking122 in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2012, 02:15 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 06-06-2011, 04:37 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •