Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Hamburg / Braunschweig Germany
    Posts
    2
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No Menu on Net TV with BDP5200/12

    Hello!
    Since today my BlueRay BDP5200/12 latest Firmware 1.61 only show the background of the Net TV (Ble/Green Picture with note and film Icons)
    The menu is totaly missing.
    The network is OK. I can stream from PC.

    Before it works fine. But now i dont know whats going wrong.

    Please hel me.

    WoschBs

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    clear NetTV memory and try again.

    Teongel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Hamburg / Braunschweig Germany
    Posts
    2
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Now working, but Mediathek missing

    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    clear NetTV memory and try again.

    Teongel@Alex
    Thank you. But after 2 hours waiting, the system is now running.

    But: There are no Mediathek from German TV.
    I am not sure, but i think they was there, before.

Similar Topics

  1. DVD menu is not working
    By TheMarcello007 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2012, 06:34 AM
  2. C Class is not working in the NET TV menu
    By Nettle in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2012, 03:36 PM
  3. Can not change setting in menu
    By Christ in forum TV: User Interface
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2011, 09:48 PM
  4. service menu
    By xtremap26s in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2011, 09:44 AM
  5. enable menu's from TV
    By patrick in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2011, 05:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •