Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Setting up DCB852

    I am trying to set my new DCB852 up so that the numbered buttons on the remote can be used to access preset channels but not making much headway. In other words, I want to set up Preset 3 in DAB to be BBC Radio3, also Preset 3 in FM to be BBC Radio 3 (FM). Then if I have selected DAB, then when I press button 3 on my remote, then I will tune to Radio3.

    To be honest, I don't think that the setting up instructions regarding this are that clear.

    Second question...I really am struggling to hear any difference in tonality between the four DCS settings.

    TIA

  2. #2
    New Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by countryman View Post
    I am trying to set my new DCB852 up so that the numbered buttons on the remote can be used to access preset channels but not making much headway. In other words, I want to set up Preset 3 in DAB to be BBC Radio3, also Preset 3 in FM to be BBC Radio 3 (FM). Then if I have selected DAB, then when I press button 3 on my remote, then I will tune to Radio3.

    To be honest, I don't think that the setting up instructions regarding this are that clear.

    Second question...I really am struggling to hear any difference in tonality between the four DCS settings.

    TIA
    No-one any ideas at all?

  3. #3
    New Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Answer...it cannot be done. Which seems to me to be pretty dumb.

    The first one had top be sent back as on DAB it sounded like burbling mud after a while.

    Now the second one has developed a fault. Playing a CD, there is a noticeable silent pause between tracks. Particularly noticeable on something contiguous like 'Dark Side of the Moon'.

    Unimpressed with this product.

Similar Topics

  1. Just setting up the HTS3541 and having a lot of difficulty
    By dkkbc89 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2012, 06:39 AM
  2. Country Setting: Sat. Channels and Net TV
    By dumbtv in forum Smart TV: Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2012, 03:43 AM
  3. Gamma Setting - 2.2?
    By luke80 in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2012, 10:54 AM
  4. Manual setting of channels
    By SteenD in forum TV: Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2012, 03:04 PM
  5. Setting a default channel
    By orio in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2012, 03:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •